středa 12. srpna 2009

Vánoční nadílka od kopra a b4mbully

Kluci děkuji Vám za Váš útok, moc to pro mě znamená a nejen pro mě, je to pro celou Rodinu!

Nejdříve Koprova pojistka:

a pak b4mbullův úder

15 komentářů:

  1. kdyby jste nahodou nevedely ktera aliance je a bude prvni tak se podivejte a nikdo s tim nic nesvede sasax

    OdpovědětVymazat
  2. mám takovej dojem že na to se tady nehraje :p

    koss

    OdpovědětVymazat
  3. bože, do čeho jsi to duši dal, tomu říkám ubohost

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná arma + ubohá obrana = zbouraná bábovka

    OdpovědětVymazat
  5. Takhle asi Zone skončit nechtěl ;)
    exakta

    OdpovědětVymazat
  6. Viděl bych to na toto rčení, ať se sebevíc nelíbí, je pravdivé a na místě:
    "Jak si kdo zaseje, tak si i sklidí..."
    S pozdravem RENEGADO

    OdpovědětVymazat
  7. Pro ostatní idioty z řad rodin (promiňte to vyjádření, ale je to tak): Co si asi myslíte, když vesnice leží pět dní ladem? Že tam budou 2 miliony pretoriánů? (předchozí "odpověď" ) věnována mistrům světa exaktovi a tomu matematikovi předtím) K tomu poslednímu komentáři: kdyby werann poslal útok na dva velké sklady, tak by se hodilo tohle rčení spíš pro vás:-D...

    plusminus (Pevnosti)

    OdpovědětVymazat
  8. Rodiny, musím uznat, že jste to sehráli dobře - takhle se hraje na vítězství. Ne jako ten ubožák Zone, co o strategii ví jen že je to nějaké slovo. Nešlo o to zničit něco zničeného, ale dostat Zona s jeho divem do pekel, a to se povedlo, udělal bych to stejně.
    Werann - právě to, že mířil kvůli Zonemu na div byla naprostá ubohost - pošlapal spojku, i když nijak pevnou a navíc to bylo vlastně k ničemu.
    Přiznejte už rodinám a Eaglům, že oni hráli na vítězství lépe než my a ty kecy ohledně toho že nebojovali... noi kdyby ne, tak nás přeci taky nikdo nenutil, tak nefňukejte jako zhrzená milenka Zone a přijměte prohru a pogratulujte vítězům...

    janovan

    OdpovědětVymazat
  9. plusminus: Pokud ti není deset, žádám tě piš slušně.
    Ty si opravdu myslíš, že nevíme o tom, že zone už nehrál? tyhle armády jsme mohli poslat na jiný div - tady šlo vysloveně o vrácení návštěvy divu - ale je hezky vidět, koho šíleně štve, že vyhrajeme (i když se třeba ještě nějaká mega armáda objeví a budem tu do vánoc ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Plusminus:
    Opravdu mě mrzí, že někdo, kdo si hrál na kamaráda a spoluhráče, je schopen na nás zaútočit.. poštvat proti nám půlku serveru...
    A pak se najde i někdo, kdo je schopen odvetu za tuto akci pošpinit. Nemluvě o mluvení o "pěti dnech ladu" či "týdnu, kdy se už nehrálo".. Ten útok šel dva dny a byl vyslán v době, kdy se ještě nevědělo, zda ještě bude či nebude dál hrát Zone.
    Ten, kdo umí počítat a ten, kdo ví, co nám Zone provedl, nebude tady velkohubě vykřikovat, jak jsou lidi z Rodiny idiotští.
    Naopak si velmi vážíme každého, kdo umí uznat svou porážku... S takovými lidmi bych ihned hrál další hru i jako spoluhráč, protože vím, že si jich můžu vážit a můžu se na ně spolehnout! Nemají potřebu svou ješitnost si hojit kopáním kolem sebe a podrazy svých do té doby blízkých...

    PetrAly (v Rodině od jejího založení)

    OdpovědětVymazat
  11. Rodiny / Tornada, prestante sa tu obvinovat. Na Drtivaka v tom aj tak nemate, tak naco sa zbytocne strapnovat :)

    Ze Tornada sli na koniec na Rodiny je logicke... vsetci ostatni boli bezpecne mimo hry a Rodiny si stavali ich vlastny (nie spojenecky) div.
    No a ze im to Rodiny pekne vratili je tiez logicke (pekna army, mimochodom ;) )

    Tornada predviedli na zaver peknu utocnu hru, boli najlepsi po utocnej stranke. Ich likvidacia NsA a kradeze planov boli ukazkove.

    Rodiny/Eagles zase ukazali ze boli na div najlepsie pripraveni a zvladli to perfektne takticky. Nebyt zopar z nas z byvalej OW tak by na nich nikto nesiel - to ukazuje na dobru diplomaciu.

    Tak sa obe strany namiesto hadania teste z uspechu a budte radi ze NsA & co. skoncili tak ako skoncili :)

    d-s

    OdpovědětVymazat
  12. Díky, pěkně řečeno.
    Ano, tato hra je hodně o diplomacii a strategii. A byl to moc pěkný server plný zvratů a pěkných akciček. Doufám, že si to co nejvíc lidí užilo :-)

    PetrAly

    OdpovědětVymazat
  13. Jako tornáda udělala to co v Rodině všichni očekávali. Na druhou stranu je fakt, že kdyby Werenn mířil někam jinam, tak by to nevyhrala kouc, ale misa.
    Moje armáda nakonec proti Zone byla poslána aby se alespon k něčemu využila. A proč ne právě proti němu. Tornáda celou dobu byla s Eagles a Rodinou ve spojenectví, které nakonec porušila. Bylo to od nich samozřejmně taktické vzhledem k jejich poloze na mapě. Jinak by už dávno neexistovala.

    b4mbulla

    OdpovědětVymazat
  14. no jistě ty BAMBULO :-D

    OdpovědětVymazat