pátek 7. srpna 2009

Hádky a jen hádky

Skryla jsem ty komentáře, protože je to akorát špína za špínou a je to zbytečný. Nikdy jsme se nedohadovali s jihem, že by na nás nemohli poslat svoje army, jediní opravdoví spojenci od začátku byli Tornáda a Eagles a zbyli jsme si s Eagles už jen sami.

Army, které byly použité na natarky, se prostě tak použily a bylo to rozhodnutí těch hráčů kdy je chtějí poslat, klidně je nemuseli používat všichni z JV na Zoneho a zase Tornáda na alrica a teď na mě, ale mohlo to vypadat úplně jinak.

Intriky, které tu byly ještě před natary do hry patří a holt jsme byli pro někoho neviditelní, ale je to náš styl hry, jaký jsme hráli, který byl hlavně o diplomacii a méně o útočení. Všechno ohledně natarů se začalo probírat už v dubnu a květnu kdy se blížili a v tý době lidi začali formovat svoje plány.

Od začátku do konce jsme si s Eagles pomáhali a i když jsme tak úplně nechtěli, když jim hrozilo zničení, postavili jsme se za ně a myslím, že jsme jim pomohli dostatečně. Tornáda byli až ti poslední, kterým jsme posílali podpory..protože tak je to vždy, první mají přednost vlastní hráči, pak Eagles a pak Tornáda. Taky jsme je nežádali o podpory vždy, ale jen ve chvílích nouze a tak to dělali i oni. O společných akcích ani nemluvě. Nemusíme si přeci stát za zadkem a chodit a dělat všechno společně. Každý máme svoji hlavu a svoje vize a tak jsme je uplatňovali. Jednou jsme nechtěli jít my s vámi, pak jste se zase neozývali vy, takže si myslím, že jsme na tom stejně.

O nějakých DRB a LPŽ jsem slyšela až skoro ke konci, občas na jednom společném chatu na skype. A neměli jsme žádné pletky, to ale neznamená, že budou pro nás neviditelní až do konce, protože když vám někdo šlape na paty a není to váš spojenec, pak se musí udělat opatření. To samé OW, taky jsme s nimi nikdy nic neměli, občas jim poslali nějaké ty podpory, spíše surovinové, i když jsou "na konci" světa téměř proti většině našich hráčů.

Zone a další, kteří tenhle plán zosnovali si hráli až do konce na kámoše a byly to samé srandičky, hahaha a místo aby se tomu postavili čelem a řekli, hele užili jste si klidu dost, nejsou tu už army, které vás zastavily a chceme trošku napětí a nedat vám to zadarmo a pak zašali osnovat plány a vysílat útoky, tak to by byla jiná věc. Já se těch útoků nebojím, nějaké prostě přijít musely a že jsou to Tornáda, no to se nedá nic dělat. Jde jen o to jakým způsobem se to udělalo.

Pokud máte potřebu se hádat a vyjadřovat se k tomu, máte taky svoje blogy, nebo mi klidně napište do žluté ať si počtu :) a že je naše obrana ubohá? Taky se podívejte, že stavíme dva divy. Viděla jsem tu i menší!

Žádné komentáře:

Okomentovat