čtvrtek 18. června 2009

Nataři, nevědi, kde travianisti mají zbraně :) až jednou procitnou, počíhají si na ně..


Nataři přicházejí!

Dny začínají být stále kratší a noci stále chladnější a delší, hráči v Travianu cítí, že konec jejich doby je blízko. Blednoucí příběhy o slavných bitvách a okázalých stavbách minulých epoch byly většinou vše, co ještě zbylo. Rozhodlo se, že takhle to neskončí! Má být stvořen div,stavba nekonečné velikosti a moci.Tento Div světa má obyvatele Travianu spolčit. Bohužel bylo vědění o okázalých Divech světa uplynulých dní dávno od nejstarších vzato do hrobu. Když už lidé neviděli žádnou naději, odvrátil osud jejich pozornost na národ Natarů. Onen dávný národ, který již přežil nějaké ty doby,ještě ovládal umění stavby Divu světa,jenže něco tajemného od nich šlo a nemělo dlouho trvat,než....


Historie Natarů
Kdysi,dlouho předtím než Římané napadli Travian, žily národy, které se dnes nazývají Germáni nebo Galové v poddanství Natarů. Nataři byli podivný národ, který by již dávno upadl v zapomnění, kdyby dále nežil v příbězích. Nataři kdysi ovládali Travian a disponující při jejich moci a krutosti všeobsáhlé vědění,aby elementární prasíly, které jsou v přírodě nesrovnatelné. Můžou se stavět již při stájích úrovně 1. O Natarech se toho ví jen málo, existuje jen jedna očitá zpráva, která vypráví o Zlatém městě,v jehož středu je popsán chrám, Div světa nepopsatelné velikosti a moci.Vypráví se o záhadných místech,v e kterých můžou být tyto stavby postaveny. Místa, v nichž je uchováváno přemocné vědění, sloužící k znovu poddaní celého Travianu.


Plán na div světa

Nicméně Nataři mají své vlastní plány a chtějí zbudováním Divu světa lid Travianu zotročit a ovládat. Ale kdo místo nich zbuduje Div světa, dosáhne společného cílu Travianerů. Svět v míru a souladu. Na konci se ukáže, zda jsou Travianeři schopni vykonat tento okázalý čin. Budou se ještě v příštích dobách na táborácích vyprávět příběhy o slavných aliancích nebo o tajemných Natarech..

(z oficiálního travian fora)

Žádné komentáře:

Okomentovat