sobota 27. června 2009

Konstrukční plánky aneb cesta do hlubin natarské duše


Dobré ráno držpalcové :)včera kolem 21 hodiny nastalo ticho a pak, pak přišel ten radostný ryk, který se rozléhal po širokém okolí...hrdí bojovníci z řad Rodiny a Rodinky dorazili vstříc natarským vojskům a statečně bojovali. S přesilou nakonec zvítězili a 2 hrdinové, bok po boku, si přišli pro tu převelikánskou odměnu a to plány na stavbu divu světa!Když se však mnozí vrátili z oslav o půlnoci domů....volali na ně jejich druhové, kteří stráží natarskou vesnici, že je trápí hlad, a že vůbec netuší zda přežijí noc.

Tu odhodlalo se zhruba 6 statečných pekařů a začali péci chléb, aby nasytili hladové krky a naposílali jim potravu pro celou noc. Avšak tito pekaři jsou dosti vyčerpaní z té předlouhé noci, kdy jejich poskoci štrádovali do natarské vesnice a prosí ostatní o maximální pomoc, protože jak víme, o víkendu bývá doba krušnější a časy jsou temnější. Radovánky je potřeba prokládat menšími povinostmi a živit tu naši holotu v natarce.

Velká stavitelka - kouč - vám slibuje dát logy z této velkolepé akce na forum, ale něco za něco :) Nenechte tedy hladovět vojáky, kteří jsou opečováváni s velikou láskou a něhou a ukažte, jak silní spolubojovníci a zásobitelé jste! V dobrém i zlém, stále při sobě!

Bůh Vám žehnej

Koučka

2 komentáře:

  1. "Velká stavitelka - kouč - vám slibuje dát logy z této velkolepé akce na forum, ale něco za něco :)" .... my zasilame suroviny, takze nam by mel byt prokazovat vdek a nam by melo byt dekovano. Mam pocit, ze posilani surovin nikam nevede. Nebo se pletu?

    OdpovědětVymazat
  2. Vede k tomu, že neumírají vojáci ;) a pak když přijde ostrý útok, tak jich tam je dostatek. A logy na foru jsou ;)

    OdpovědětVymazat